Ви зараз переглядаєте НОВОРІЧНІ ІГРАШКИ СВОЇМИ РУКАМИ: ІГРАШКИ З ФОАМІРАНУ. ВІДЕО
  • Категорія запису:Відео

Новий рік – це пора казок і чудес. Напередодні свята можна подумати про прикрашання ялинки і змайструвати новорічні іграшки своїми руками. Крім функцій декору, іграшки, зроблені до Нового року, можна подарувати близьким, родичам, колегам, друзям. Цей невеликий знак уваги буде їм дуже приємний!

Процес виготовлення – це не просто цікаво й весело, але і вкрай заощадливо для сімейного бюджету. Такі речі істотно відрізняються від магазинних, адже в них вкладена частинка душі та любові.

Готові ялинкові іграшки заповнюють полиці всіх магазинів і сувенірних крамниць. Це традиційні штамповані намиста із пластику й кулі, які не здатні викликати захоплення, але новорічні іграшки своїми руками – це зовсім інше: унікальне творіння, яке коштує дость дорого. Але подібні вироби випромінюють даний душевне тепло! Чому б не спробувати виготовити ялинкові прикраси самотужки?

Новорічні іграшки своїми руками

Завдяки відео майстер-класам, які ми зібрала в цій статті, ви зможете швидко і без важкої праці виготовити новорічні іграшки своїми руками із підручних матеріалів. Атакож ми розповімо про відносно новий та доступрий для рукодільниць матеріал – фоаміран. Іграшки з нього виходять чарівними та незвичайними!

Фоаміран займає особливе місце серед різноманіття сучасних творчих матеріалів. «ФОМ», «фомчик», «пластична замша», «спінена гума», «ревелюр» – яких тільки назв не дали за цей час фоамірану рукодільниці! Так що таке фоаміран? Давайте розбиратися разом!

Фоаміран – екологічно безпечний продукт, виготовляють який з особливого полімеру – етиленвінілацетату (ЕВА). Вперше його почала виробляти промислова компанія в Ірані (звідси й друга частина його назви: Фоам + Іран). І треба сказати, що до сих пір іранський фоаміран вважається кращим не дивлячись на те, що масштабні виробництва цієї «пластичної замші» розгорнуті вже в Кореї, Китаї та інших країнах.

Новорічні іграшки своїми руками з фоамірану ви з легкістю зробите в домашніх умовах, і вашу ялинку прикрасять дуже красиві іграшки зроблені з любов’ю! Для виготовлення потрібен всього лиш гліттерний фоаміран.

Читайте також: НОВОРІЧНІ ВИРОБИ ІЗ ПАПЕРУ СВОЇМИ РУКАМИ. ВІДЕО

Новорічні іграшки своїми руками бути красивими, яскравими й блискучими. Тому, для створення таких прикрас, дуже добре підійде гліттерний фоаміран.

Читайте також: ЯК УПАКУВАТИ НОВОРІЧНІ ПОДАРУНКИ? ВІДЕО


Підготовка до свят йде повним ходом, а дані саморобки не будуть вимагають від вас ні додаткового часу, ні матеріалів.


Ну і як же без символа 2021 року? Відео покаже як зробити ялинкову іграшку бичка на Новий Рік своїми руками. Вас чекає покрокове виконання і створення прикраси для вашої ялинки. Приємного перегляду.



Ми у FACEBOOK
Приєднуйтесь до нас


Залишити відповідь